Уеб дизайн

Изработка на уеб сайт и уеб дизайн на ниска цена и онлайн маркетингови решения за малкия бизнес - това е приоритет на нашата рекламна агенция.

Уеб дизайн, изработка на уеб сайт

  • Прост и достъпен уеб дизайн
  • Безплатен маркетинг и SEO помощ
  • Седмично отчитане на трафика

%

Уеб дизайн

%

HTML 5

%

Мобилна съвместимост

 

За всеки тип бизнес

Уеб дизайн за всеки бизнесВ рекламна агенция Десаби ние се чувстваме привилегировани, че сме правили уеб дизайн за много фирми в различни индустриални сектори.

Независимо дали имате нужда от представяне тип брошура, за да заявите своето онлайн бизнес присъствие или имате по-разширени изисквания, като например онлайн продажби, ние имаме решение.

За да разберете повече за това как можем да помогнем на вашия бизнес свържете се с нас за да откриете широката гама от функционалности, които ние можем да осигурим.

За всеки бюджет

Уеб дизайн за всеки бюджетНие адаптираме проекта към вашите изисквания, нужди и бюджет. Няма да накичим сайта ви с всички възможни екстри за да го оскъпим, а ще направим точно това което ви е необходимо.

Така че независимо дали сега стартирате и сте с ограничен бюджет или имате установен бизнес с оборот от милиони, ние имаме решение точно за вас.

За да разберете повече за пакетите, които предлагаме просто се свържете с нас.

Безплатна консултация

Безплатна консултацияАко не сте сигурни как трябва да изглежда вашето онлайн представяне или не знаете каква информация или функционалност трябва да включва, нашия специализиран персонал е на разположение, за да ви помогне да решите.

Нашите години опит в работата с клиенти означава, че ние най-вероятно ще знаем какво правят вашите конкуренти и какво да очаква вашия целеви пазар от вас.

Просто се свържете с нас за вашата безплатна първоначална консултация.

Съвместимост с всички платформи

СъвместимостС повече потребители, използващи смартфон или таблет за достъп до интернет сега, повече от всякога мобилно оптимизирао представяне е необходимост. В големите търсачки дори е включена мобилна среда като фактор за класиране.

Нашите сайтове са създадени в HTML 5 и разполагат с мобилна оптимизирана версия като стандарт, така че не само вашето представяне в мрежата ще изглежда невероятно на компютър, то също ще бъде напълно оптимизирано за мобилни телефони и таблети.

Пренесете се в днешния мобилен свят.

Обновяване когато ви е удобно

Обновяване на уеб сайтПри използване на нашите услуги ще бъдат снабдени с административен достъп до система за управление на съдържанието (CMS), която ви позволява да редактирате информацията и снимките, когато пожелаете.

Нашите системи за онлайн съдържание са така конструирани, че не трябва да се знае всяко кодиране, HTML или CSS, за да управлявате съдържанието, така че дори ако сте встрани от технологиите ще можете да управлявате данните си с лекота.

Просто споделете с нас вашите изисквания.

Оптимизация за търсачки (SEO)

Оптимизация на сайтНие не просто проектира красиви приложения, нашите проекти са така създадени, че се приемат добре от търсещите машини. Какво по-важно от това да бъдете намерени от вашите клиенти и вашата целева група ключови думи.

Ние знаем и разбираме напълно алгоритми на Гугъл за класиране и използваме етични техники за оптимизиране.

Ако искате уеб дизайн фирма, които също може да помогне в насочването на трафик към вас ние сме правилния избор.

 

Share This