Светещи реклами

Светещи реклами с отлично качество на най-добри цени

Светещи реклами и табели

Светещи рекламиНашите иновативни светещи реклами са с отлично качество и на най-добри цени благодарение на LED – диодна кутия. Ние предлагаме ярка, бяла светлина в модерни енергоспестяващи проекти, носейки визуално послание на съвсем ново ниво. Идеални за използване в различни приложения, включително търговски обекти, магазини, заведения, ресторанти, барове, хотелиерството, здравеопазване, и други търговски среди.
LED технологията помага да създадете привличащи погледа светещи реклами, като се получават значителни икономии на енергия.

Светещи реклами с флуоресцентна кутия са разходно-ефективно решение за визуален дисплей, който предлага голяма яркост с висококачествена здрава конструкция в най-голямото разнообразие на размери и стилове. Разпръскването е равномерно с неонови лампи – подчертавайки вашите графики, плакати и послания. Те са идеално решение за визуална презентация за магазини, търговски изложения, музеи, здравни заведения и други места, където е нужна реклама или налагане на търговска марка.

Светещи реклами могат да бъдат монтирани на стена, самостоятелно, на тавана или висящи за да покрием напълно вашите изисквания за оформление на пространството.

Какво представляват

Така нареченият Лайтбокс е изградена с външна конструкция и вътрешен източник на осветление – диодно или флуоресцентно, насочено към графичното послание отпред. За подчертаване на ефекта използваме  бял акрилно дифузьорен лист, а след това и графиката. Графиката може да се изпълни върху баклит винил или прозрачна плоскост с транслуцентно фолио. И в двата случая ефектът върху графиката е впечатляващ.

Цени на светещи реклами и табели

монтаж на светеща табелаЗа да изготвим най-добрата възможна оферта за вашия проект ни е необходима информация относно:

  • Вашият избор на типа дисплей – препоръчваме ви да го обсъдите с нас преди да вземете решение
  • Вида на посланието което ще присъства – фирмено лого, бранд, марка, текст, изображение
  • Размер на дисплея, дори да не е абсолютно точен
  • Височина за монтажа /дали е необходима вишка и кран/
  • По възможност да ни изпратите снимка, за да изготвим проект за одобрение
Share This