Светещи обемни букви

Направете своя знак да се открояват с 3D обемни букви.

Обемни букви ценаОбемни букви от хиляди различни форми, размери, стилове шрифт, цветове и покрития, съчетани с десетки различни материали позволяват да създавате привличащи вниманието презентация, която ще даде истински тласък на вашата марка. Ние ще ви помогнем да направите правилния избор за знака на фирмата ви и мястото където ще се монтира.
Вземи точно вида, който искате и направете потенциалните клиенти редовни клиенти.

Те са наистина един от най-добрите начини да вдигнете нивото на своя дизайн. И не е нужно да се спре с букви, ние можем да създадете 3D лога и други проекти, също толкова добре.

Видове

  • Затворни – осветяването може да бъде лицево, странично или много-странно.
  • Отворени – обикновено се изпълняват в П образен вариянт с неон.
  • Несветещи – това са плътни 3D знаци, най-често изпълнени от пвц матриали с основно предимство ниската цена спрямо другите видове.

Типове осветяване

  • Свтодиодно – подходящо дори за по-малки символи, където друг вариант е неприложим. Ниска консумация на електроенергия и отлично разпръскване на светлината.
  • Неон – най-често се използва при отворен тип. Основно предимство е дневният и нощният ефект, а именно през деня имаме 3D графика, а през ноща неповторимата красота на неоновата реклама.

Вид на материала

Светещи обемни буквиКомбинациите от използвани материали са наистина много, но основно се използват три типа според вида на материал:

  • Лице от плексиглас и страници от алурапид, гръб от пвц – най-качественото дълготрайно и красиво решение.
  • Лице от плексиглас и страници и гръб от пвц – по-добра цена.
  • Неръждавейка – обикновено се ползв при контражурно осветяване.
  • ПВЦ или стиропор и други по-евтини материли при несветещ тип – най-бюджетното решение.
Размери и приложение

Всички описани възможности дават огромен избор, но ние ви предлагаме да се възползвате от нашата безплатна консултация за да стигнем заедно до най-удачното решение за вашият конкретен случай, цел и място с което разполагате. Доверете се на дългогодишният опит на нашите специалисти и ви гарантираме, че ще останете доволни.

Трябва да се има предвид, че за различните типове има определени ограничения, като минимален размер на знака в зависимост от използваните технологии, типография и осветяване. Всички наши продукти са с гаранционна и извън гаранционна поддръжка.

Share This