Неон

Табели и реклами от неон

Знаци от неон

НеонДобре известен факт е, че човешкото око е естествено привлечено към светлината. Затова надпис от неон е отлична форма на светеща реклама за всеки бизнес. По време на всички етапи от процеса на изпълнение сме в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да сме сигурни, че крайният продукт отговаря на оригиналната концепция възможно най-добре.

Табели от неон

Те са били използвани в продължение на почти 100 години, така че наистина са издържали изпитанието на времето. Благодарение на широката гама от цветове на разположение, както и непрекъснат източник на светлина, която излъчват,надписите от неон са несъмнено най-привлекателни за окото под формата на табели. Продължителността на живота на надпис от неон обикновено е около 20 години.

Светлина

Независимо дали става дума за вашия дом, офис, магазин, заведение или всяко друго място, играта със светлините е чудесен начин да се направи мястото живо и интересно. Освен, че е атрактивен по чудесен начин можете да привлечете погледа на минувачите, като използвате нашия дизайн и услуги.

Поръчкови надписи

В Десаби дизайн е традиция превръщането на творчески идеи в наистина уникални поръчкови букети от светлина. Независимо дали ни предоставите определен проект или ние ще създадем идея за вас, изборът е ваш.

Игра на светлини

Тъй като те са толкова привлекателни, цветните светлини се използват за широк спектър от цели и на много различни места. Освен че сме ги виждали на витрини, барове и ресторанти също са популярни за използване в помещения за игри, битова барове, както произведения на изкуството или дори за подаръци. Възможностите са безкрайни – въображението е единственото ограничение.

Поръчково производство

Ако търсите производство по поръчка на неон ние можем да произвеждаме по ваша спецификация и изисквания. Всичко, което ние изискваме са детайли като предпочитан цвят, цялостния размер, вид на шрифта, както и специфично лого ако е приложимо. Ние предлагаме нашите поръчкови знаци от неон на разумни цени и ви уверяваме, че крайния продукт е с изключително високо качество.

Дизайн на знака

Всичко започва с дизайн на изделието. След като бъде одобрен се създава шаблон с помоща на плотер. По този шаблон вече може да се пристъпи към огъване на стъклените тръби до постигане на желаната форма на знака.

Процес на огъване

След като вече имаме дизайн, огъването на стъклените тръби започва. За целта се използва горелка с много висока температура, която нагрява стъклото до полу-течно състояние. В този момент то е годно за огъване. Следва се предварително създадения шаблон за да се получи желаната форма.

Пълнене

След създаването на желаната форма за проекта, стъклото се охлажда. Пълни се с газ и се нанася покритие, което определя цвта на светлината.  Поставят се електроди в двата края на стъклента тръба. Сега след опроводяване и свързване с трансформатор вашият неонов знак е готов да впечатли всички.

Share This