Рекламни надписи от ПВЦ фолио

Определено най-достъпният, бърз и ефикасен метод за външна реклама са надписите от ПВЦ фолио

Виждали сте ги навсякъде по всички търговски обекти – магазини, заведения, офиси, ресторанти. Малко търговци си позволяват да не използват витрината на своите търговски обекти за своето рекламно послание, лого или промоции.

Рекламни надписи от ПВЦ фолиоИма два основни вида надписи:

  • От цветно фолио изрязани на плотер – този вид представлява изрязани по контур букви и фигури от заводски фолирана медия. Предимството е наситените цветове и голямата дълготрайност. Недостатък е ограничението в броя използвани цветове /всеки нов цвят оскъпява проекта/.
  • Напечатани надписи от фолиоШироко форматен печат върху бяло фолио – това е пълноцветен печат издръжлив на външни условия. Може да се ползват пълноцветни изображение. По-малко траен в сравнение с заводските тонирани фолиа. За по голяма износ-устойчивост се използва ламинат.

Ние ви предлагаме и от двата типа, като безплатно ще ви консултираме за най-добрия избор в съответния случай. Можете да ни изпратите снимка и размери на мястото за монтаж и ние ще ви предложим безплатен проект.

Монтажа не е сложен, но ви препоръчваме да се извърши от нас. Нашите специалисти ще го монтират бързо и качествено, като ще избегнете риска от така наречените мехурчета с въздух или гънки.

Обадете ни се и заедно ще създадем нова визия за вашия търговски обект на най-добрата възможна цена.

Share This