Рекламни услуги

Ние ви предлагаме пълна гама от услуги като се започне от анализ, през кретивни идеи до производство и реализация на вашата презентация, сайт или кампания.
j

Дизайн

Даваме форма на марки и продукти за визуална комуникация, която да отговарят на функционалните, психологически и естетически нужди на потребителите.

Външна реклама

Нека всички видят вашия бизнес. Светещи реклами и несветещи табели, неон, обемни букви, брандиране на автомобили, билборд, брандиране с фолио и винил.

Уеб дизайн

За създаване на успешен уеб сайт ние не само използваме най-добрите технологии, но и изследваме вашата целева аудитория и маркетинг стратегия.

Маркетинг

Добрият маркетинг е добра комуникация между вас и вашите клиенти с цел продажба на вашия продукт или услуга. Това е ключов аспект на бизнеса.

Печатни материали

Печатното послание винаги е било и все още е най-мощното средство за изпращане на вашето послание към потенциални бъдещи клиенти и контрагенти.

Оптимизация на сайт

Оптимизация на уеб сайт е създаването на високо конкурентни онлайн платформи, които се представят по-добре по всички показатели.

Харчите много пари, за да достигнете до своите клиенти без да виждате никакви реални резултати?

рекламни услугиДесаби дизайн предлага услуги, които са резултатно ориентиранимаркетинг, който помага на вашия бизнес  и създава практически решения. Ние правим това чрез разработване на целенасочена стратегия, която ще работи за вас и вашия бизнес.

Предлагаме разнообразие от маркетингови услуги, фокусирани върху целите ви.  Можем да направим всичко – от онлайн маркетинг,  уеб сайт дизайн, социални медии, принт дизайн и печатни материали до брандиране на обекти и автомобили. Най-доброто е, че ще го направим бързо и ефективно.

Бранд идентичност е много важна част от вашето присъствие на пазара, така че ние се фокусираме върху новаторски дизайн и кампании, които са най-подходящи за вас. Ние вярваме в прости, ясни и ценово ефективни проекти. Нито един проект не  е твърде малък или голям за нас.
Чрез проучвателно интервю научаваме от вас областите, в които искате да се съсредоточите и върху и какво искате да постигнете напредък. В същото време това ни дава възможност да сме наясно с маркетинговите канали, които могат да бъдат полезни за вашия проект.

От 15 години ние сме насочени към практическото прилагане на вашите идеи за развитие в бизнеса и ще продължим да бъдем на върха, като сме осведомени за това какво работи и какво не в днешния бързо променящ се и понякога смущаващ технически свят.

Отделете време и разгледайте сайта на нашата рекламна агенция за по-подробна информация и за това как нашите услуги могат да бъдат в помощ на вашия маркетинг или следващия ви проект.

Share This