Брандиране на автомобили в Пловдив и София

За да извлечете максимума от инвестицията си в брандиране на автомобили, ще трябва да разберете. Как най-добре да представите вашата компания с качествена графика и как да не се превърнете в неприятност за клиентите. Средно, ние българите, прекарваме повече от 15 800 минути шофиране годишно. Около 78 % от нас шофират до работа или пътуват по някакъв начин с превозно средство. Като оставим настрана процентите. Всичко това в крайна сметка означава, че прекарваме голяма част от времето си в и около превозни средства. От само себе си се разбира, че много фирми се възползват от нашите превозни средства и ситуации. Които са свързани с пътуване до работното място и използват превозни средства като реклама. Просто, като управлявате автомобила си до и от мястото където работите. Рекламата на превозното ви средство може да получи от 30 000 до 70 000 импресии на ден.

Помислете за това! Дори да не четете активно рекламите които са поставени върху преминаващите камиони по пътя за работа. Вие сте изложени на това и някъде в съзнанието си, подсъзнателно сте признали тази информация. Ако тези цифри не ви убеждават в силата на опаковките и графиките на превозното средство, помислете за тази статистика. Средно една пълна обвивка от винил струва между 2500 и 5000 лева. Според фирмите за външна реклама на опаковките за превозни средства струват по-малко от 70 лева на милион импресии. В сравнение с външните табели от 4.67 лева на хиляда импресии, а вестникарските реклами по 20 лева за хиляда импресии. Доста значителна разлика в разходите, нали? Сега, преди да решите да поставите рекламен стикер върху камиона си или да облепите микробуса си с гигантска обвивка. Вземете под внимание тези неща, които трябва и не трябва да се направят. Ако все още нямате лого и се чудите какво да включите във вашето, разгледайте логотота за тези няколко строителни фирми в България.

Брандиране автомобили

Не претоварвайте автомобила си с графики или информация

Помислете коя е вашата най-важна информация. Това трябва да бъде вашата информация за контакт, името на вашия бизнес и основите на това, което правите. Това не означава изброяване на всяка отделна услуга която предлагате, върху цялото ви моторно превозно средство. Не забравяйте, че маркирате вашето превозно средство, а не неподвижен обект. Вашата аудитория има само няколко секунди, за да смила информацията. Бъдете ясни и кратки. Също така не забравяйте да създадете обвивка, която съответства на вашата марка, тоест използвайте едни и същи лога, цветове, шрифтове. Това ще помогне на зрителите да разпознаят вашата марка и компания. Специализираните камиони на компанията пътна помощ Албена Експрес са изографирани от рекламна агенция – Desaby. Това може да е тежко графично, но в никакъв случай не е поразително. Името, телефонния номер и уебсайта на компанията са лесни за намиране и четене. Не използвайте прекалено много цветен шрифт. Не използвайте шрифт който може да се чете от далечно разстояние. Когато си сътрудничите с вашата маркетингова компания или с вашата компания за печат, не забравяйте да изберете шрифт, който да е лесен за четене от далеч. Докато първото ви желание е да изберете уникалния шрифт, вашите потенциални клиенти ще имат много по-лесно време за четене на по-традиционен шрифт.

Не използвайте некачествени снимки за автомобила си – Използвайте професионална фотография

Ако решите да използвате фото изображения, когато брандирате автомобила си, моля, заради нашите дизайнерски идеи, използвайте професионално снимани изображения. Дори ако вашият служебен автомобил е перфектен, всички изображения, използвани за маркиране на това превозно средство, ще трябва да бъдат увеличени значително, за да бъдат лесно видими. Размито или зърнесто изображение на служебно превозно средство, честно казано, изглежда непрофесионално. Искате марката на вашето превозно средство да отразява висококачествената работа, която извършвате. Компанията Desaby проектира и предлага достатъчно динамичен дизайн. Ако ще инвестирате толкова много пари в реклама, инвестирайте и във вашата фотография! Този камион е отличен пример за страхотна професионална фотография на продукти и креативен дизайн. Когато става въпрос за брандиране на вашия автомобил, независимо дали е с цяла обвивка или обикновен винилов стикер. Трябва да създадете дизайн, който е подходящ за вашия бизнес. Например, търговска строителна компания може просто да се нуждае от лого, адрес на уебсайт и телефонен номер. Това не означава непременно, че дизайнът ви трябва да е „скучен“. Добавянето на цветна картина или извън габаритна графика е чудесен начин да разграничите вашия бизнес. Да останете професионални и да не бъдете твърде консервативни. Този камион успява да привлече вниманието без измамни графики или неуместни цветове.

Брандиране на автомобили

Брандиране на автомобили от професионалисти

Марковите превозни средства са перфектната комбинация от професионални и оригинални реклами. И накрая, не забравяйте, че управлявате рекламата на вашия бизнес. Шофирайте нормално, поддържайте автомобила си чисто и се гордейте с вашия дизайн. Вашият автомобил е отражение за посоката на вашия бизнес. Как шофирате и поддържате автомобила си, това ще окаже влияние върху начина, по който потенциалните клиенти гледат на вашата компания. Сега, възползвайте се от подвижните билбордове на вашата компания и рекламирайте по правилния начин! Ако четете тази статия, може би се чудите дали наемането на агенция за брандиране ще помогне на вашия бизнес. Вижте нашите маркетингови казуси, за да получите представа как можем да ви помогнем. Ние можем да ви помогнем за да изпълните всеки елемент. Ако се интересувате от съвместна работа, обадете се на нашите телефони или ни изпратете имейл, за да можем да поговорим как би изглеждало това.